Ruim vaargebied, pittoreske stadjes

De randmeren bij Flevoland vormen een ruim, maar nog relatief onbekend vaargebied in Nederland. Ze zijn bij uitstek geschikt voor minder ervaren kapiteins.

Het water van het Gooimeer, Eemmeer en Veluwemeer is helder. U kunt er heerlijk in zwemmen. Er zijn vele leuke eilanden en tientallen aanlegplaatsen, waar u gratis of voor weinig geld mag aanleggen en kunt recreëren. In de nabije omgeving vindt u landelijk bekende attracties, zoals Batavia Stad in Lelystad, het Dolfinarium in Harderwijk en pretpark Walibi in Biddinghuizen. Pittoreske stadjes als Kampen, Elburg, Harderwijk, Bunschoten en Huizen liggen ook binnen een paar uur vaarbereik. Via rivieren zijn oude steden als Utrecht, Amersfoort en Zwolle goed te bezoeken. Heeft u nog meer tijd, dan kunt u ook naar Amsterdam of Volendam varen.

Stippel uw route zelf uit, of laat ons u leuke tips geven. Start de voorpret voor uw vaarvakantie vandaag nog en reserveer uw boot!

Deze site geeft u een prima beeld van onze motorjachten. Indien u de jachten van dichtbij wilt bekijken, bent u uiteraard van harte welkom. Met trots zullen wij u onze vloot laten zien (graag na telefonische afspraak).

Vakantiepark Flevostrand

Uw heerlijke vakantie begint al zodra u uw auto bij Vakantiepark Flevostrand parkeert. Alleen dit park heeft u al veel te bieden. Zoals een prachtig zwembad, zandstrand, restaurants, snackbar, speeltuinen, sportveld en supermarkt. In de nabije omgeving vindt u ook een zeilschool en waterski-accommodatie. In onze haven kunt u uiteraard gratis en onbegrensd gebruik maken van Wifi. Maar het allermooiste is natuurlijk als u met uw luxe motorjacht het wijde water opgaat.